Vad är fillers?


De vanligaste fillerprodukterna är gjorda av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Tack vare sin förmåga att lagra fukt är hyaluronsyra ansvarig för att ge huden ett fylligt och återfuktat utseende. Fillers är en gel-liknande substans som skapar volym i huden. När det har injicerats börjar det att interagera med hudens substans genom att locka vattenmolekyler och återfukta den omgivande vävnaden.

Läs mer

Hur kan fillers framhäva din naturliga skönhet?


Fillers kan framhäva din naturliga skönhet genom att lägga till volym, utjämna linjer eller lägga till definition och konturer.

Läppförstoring och anti-aging

Dina läppar åldras i takt med ditt ansikte och förlorar successivt sin ungdomliga fyllighet.
Läppförstoring är en anti-aging behandling som går ut på att öka volym, fyllighet och skapa definition. Det finns specifikt godkända fillersprodukter för att behandla smala läppar. 


Volymförslust

En av de mest synliga indikationerna på åldrande är förlusten eller förskjutningen av ansiktsvolymen som sker successivt med åldern. Livsstilsfaktorer så som rökning, stress och matvanor spelar också en stor roll. Fillers kan hjälpa återställa volym till till exempel haka, kinder och djupa rynkor.

 


BehandlingarFillers käkben
3500 kr

Fillers haka
3500 kr

Fillers kinder 1.0 ml
3500 kr

Fillers kinder 2.0 ml
6000 kr

Läppförstoring 1.0 ml
3000 kr

Påsar under ögonen (tear trough)
3500 kr

Sura mungipor
3500 kr

Nasilabiala veck
3500 kr

ResultatThis error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user emre.remel. Feed will not update.

Boka tid idagBokadirekt